Anemija, Hetrem, Korov, Kaos @ Klub Vijeca mladih, Jablanica (22.10.2011.)


U srijedu 22.10.2011. godine u klubu Vijeća mladih u Jablanici održat će se koncert 4 hercegovačka benda koji o organizaciji ovog događaja kažu:

"ANEMIJA, HETREM, KAOS i KOROV su 4 benda koji osim što često dijele binu po raznim svirkama i festivalima ujedinjeni su oko "Ljudstvo i karakter" ideologije koju zajedno promoviraju. Budući da se ideologija koju promoviraju zasniva prije svega na DRUŽENJU te pozitivnoj energiji onda pozivamo sve one koji se tako osjećaju da dođu i podrže ovaj događaj."

Start: 20:30 h
Ticket: 2 KM

facebook event (RSVP): (click here!)



heavy metal bend iz Jablanice. U ljeto prošle godine snimili su svoj prvi demo album "Prolaze i posljednji dani" na kojem su se našle neke pjesme koje su nastale dok su radili pod imenom "Dreamers". Učestvovali su na Rock Marathon festivalu demofestu u Jablanici, FARSA festu u Čapljini i na drugim mjestima.

thrash / death metal sastav iz Šiorkog Brijega. Izdali su jedan demo 2009. godine, a prošle godine ime benda su promijenili u Hetrem. Učestvovali su na nekoliko festivala, između ostalog na Demofestu u Banja Luci i FARSA festu u Čapljini itd. Rade na novom materijalu.

hardcore / metal bend iz Mostara. Bend je prvo postojao pod nazivom Bilok, a onda ove godine članovi su odlučili da promijene ime i da počnu sa ozbiljnijim radom. U pripremi je njihovo prvo izdanje.



Kaos
rock / punk metal bend iz Mostara. I oni su takođe postojali radili pod drugim nazivom "Laxativ", a  ove godine zbog promjene u postavi odlučili su da promijene ime benda i stil. Rade na svom prvom materijalu.

0 comments:

Objavi komentar