Promocija albuma "Nojev Let" benda Motherpig (05.11.2011.)

SMF Promotions, BHHC Booking, Beyond the Sun Records predstavljaju:

U subotu, 05.11.2011. godine Motherpig će u AG Clubu, sarajevskoj publici i gostima predstaviti svoje prvo "oficijelno" full length izdanje "Nojev Let". Album je objavljen u julu ove (2011.) godine preko izdavačke kuće Beyond the Sun Records i od tada je dostupan za mailorder, direktno  preko benda: motherpig@gmail.com  i preko njihove izdavačke kuće: beyondthesunrec@gmail.com. Na promociji će svirati i specijalni gosti iz Županje: Šutnja i Sapperlot. 


facebook event (RSVP): (click here)

Start: 20:30 h
Ticket: 10 KM*

* U cijenu ulaznice uključena je konzumacija i jedan primjerak albuma (CD) "Nojev Let".


Na koncertu će biti dostupna i ostala izdanja BTS Recordsa - album "Propast" benda NONSENSE i "A Vision To Show", nadolazeći EP benda Duat!


metal / crust punk bend iz Sarajeva, osnovan 2005. Od početka je to trebao biti bend, međutim jedno vrijeme je postojao kao one man projekt. 2007. su imali prvi živi nastup. Bitno je spomenuti da su učestvovali na Sarajevo Metal Festu ove (2011.) godine i da su svirali i izvan BiH. Album "Nojev Let" kojeg promovišu, izdat je u julu ove godine,


+ Specijalni gosti:


Šutnja 
hardcore / punk iz Županje (Hrvatska). U bendu sviraju čanovi bendova iz Županje: Infernal Hemeroid i Undercover Motherfucker (koji su prije 5 godina svirali u Sarajevu) i drugih bendova.




Sapperlot - hardcore (Županja, Hrvatska)

0 comments:

Objavi komentar