Metal Night with: TANKER, CONCRETE SUN, BENEFIT, KOROV @ Dom omladine, Banja Luka (23.12.2011.)

Metal Night - Banja Luka under Sludge
23.12.2011. @ Dom Omladine, Banja Luka

23. decembra 2011. godine u Banja Luci će će se desiti pravi praznik za ljubitelje sludge / southern metala. Pored banjalučkih bendova Tanker i Benefit na bini Doma omladine pojavit će se i mostarski Korov i novosadski Concrete Sun.


"Headlineri" na ovoj svirci su Tanker i Concrete Sun koji su početkom ove godine dijelili binu u Novom Sadu (Srbija). Ovo je ujedno i predstavljanje prvog albuma "Sky is High" benda Concrete Sun, banjalučkoj publici. Ovaj bend je do sad zabilježio mnogo nastupa, između ostalog i na Exit festivalu u Novom Sadu, a nedavno su snimili spot za pjesmu "Last Man Under the Sun"

Start: 21:00 h
Ticket: 3 KM

facebook event (RSVP): click heresouthern / sludge metal bend osnovan u Banja Luci 2008 godine od strane ljudi iz bendova Monument, Revolt i AntiDope. Snimili su jedan EP "Sorrow Drives the Will", a u pripremi je i novi album. Ove godine učestvovali su na Wacken Open Air-u.Korov je nastao od benda Bilok koji je osnovan 2009. u Mostaru. Ove godine mijenjaju naziv benda u Korov. Završili su snimanje EPa "Protiv Boga i Države". Svirali su u Mostaru, Sarajevu, Jablanici i drugim bh gradovima.


Concrete Sun 
southern metal from Novi Sad, SerbiaBenefit
metal from Banja Luka


0 comments:

Objavi komentar