Koncert i promocija spota "Unfinished" benda Flatline @ Kriterion, Sarajevo (21.01.2012.)

Koncert i promocija spota za pjesmu "Unfinished" benda Flatline 

21.01.2011. u Kriterionu u sarajevu održat će se koncert i promocija spota za pjesmu "Unfinished" sarajevskog metal / posttraumatic hardcore sastava Flatline.  Kako kažu organizatori to će biti "najnoviji spot za najstariju Flatline-ovu pjesmu". Support bend je Ambrosia, death metal sastav iz Sarajeva, osnovan 2008. godine.

facebook event (RSVP): click here

Start: 22:00
Ticket: 5 KM

organizatori: BHHC Booking & SMF Promotions










Flatline 
je osnovan 2005. godine u Sarajevu. Sviraju metal posttraumatic hardcore, a ovo je drugi spot koji će predstaviti publici. Prvi je bio za pjesmu "On Display" koja se kao i "Unfinished" nalazi na njihovom albumu "Posttraumatic Lullabies" iz 2008. godine. Pored BiH, svirali su Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, Turskoj, Češkoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Holandiji itd.





death metal bend osnovan 2008. godine. u Sarajevu Do sad su imali par nastupa, a binu su dijelili sa Festival of Mutilation-om 2009. u Zenici, nakon toga sa Toxicdeath-om i švicarskim Cruszt-om, a 2010. svirali su sa bugarskim bendovima Enthrallment i Cocklush, a nedavno su svirali i na promociji EP-a "Personal Cosmos" benda Festival of Mutilation i na promociji albuma "Path to Oblivion" benda Silent Kingdom.

0 comments:

Objavi komentar