OTKAZANO!!! CEREBRAL BORE, FLAYED DISCIPLE, VISCERA TRAIL + support u Sarajevu 11.09.2012.

NBOM Booking su najavili dolazak CEREBRAL BORE-a, FLAYED DISCIPLE-a i VISCERA TRAIL-a u Sarajevo. Koncert će se održati 11. septembra. Njima će se tu noć pridružiti i jedan lokalni bend u klubu čije će ime uskoro biti objavljeno. I cijene ulaznica će biti poznate uskoro. Ovo je svirka na kojoj će biti za svakog ponešto, kako za ljubitelje brutalnog zvuka stare škole tako i nove. 



Start: __ h (info uskoro)
Ulaz: __ KM (info uskoro)
facebook event (RSVP): kliknite ovde

Cerebral Bore je brutal death metal / grindcore sastav iz Glasgowa (Škotska, UK). Sa radom su počeli 2006. godine i do sad su svirali u Irskoj, SAD-u, Češkoj, Italiji, Švicarskoj, Austriji, Rusiji, Izraelu itd. Prvi EP "The Dead Flesh Architect" snimili su 2006, jedan single 2009, puni album "Maniacal Miscreation" 2010. godine, a krajem te godine potpisuju ugovor sa Earache Records-om preko kojih su izdali single "Horrendous Acts of Inquity" u februaru 2012. godine.

Flayed Disciple je bend koji svoju muziku opisuju kao brutal heavy metal, drugi to opisuju kao brutal death metal, a dosta se osjeti prisustvo thrash metala. Bend je osnovan 2008. godine u Tauntonu (Engleska, UK). Prvi EP "Drawn Viscera" snimili su 2009. godine, a prvi full length album "Death Hammer" izlazi 28. maja 2012, a izdavač je GrindScene Records iz Sjeverne Irske (UK).


Viscera Trail je brutal death metal / grindcore sastav iz Hasharona (Izrael), osnovan 2001. godine. Do sad su izdali: Roadkill (demo, 2001.), Piled Up Dead (EP, 2005.), Humiliation-Ridden Evisceration (full length, 2009.). 2007. godine ok je album bio u pripremi, bubnjar odlazi iz benda zabog čega je bend napravio pauzu s radom i odgodio izdavanje albuma do 2009. Trenutno spremaju svoj drugi full length album.


Pogledajte kako to izgleda i zvuči
za prikaz videa preko cijelog monitora kliknite na kvadrat u donjem desnom uglu

0 comments:

Objavi komentar