LIFE IN PERIL, WHAT MATTERS MOST - 15. decembra u tuzlanskom klubu Underground

15. decembra u Underground Clubu u Tuzli gostuju melodic hardcore / metal sastav Life In Peril iz Varaždina (Hrvatska) i What Matters Most iz Koprivnice (Hrvatska). Organizatori će uskoro najaviti i jedan bend podrške, a tada bi trebala biti poznata i cijena ulaznice.


Life in Peril je melodični hardcore sastav iz Varaždina (Hrvatska).  Sastavljen je od  članova bendova I Hope You Suffer, Dead by Mistake i Eyes of Betrayal... a oni su Denis Bilonić - Drums, Lovro Habek - Guitar, Nino Huzjak - Guitar, Andrija Danko - Bass, Goran Bistrović - Vocals.  U svojim tekstovima se prvenstveno bave socijalno političkim temama kao što su apsurdnost rata, globalizacija te mizantropija. Završili su snimanje full length albuma "Wings of Perdition".

What Matters Most je melodic hardcore sastav iz Koprivnice (Hrvatska). Bend je osnovan 2011. godine. Već su zabilježili 20-ak nastupa u Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj. Članovi su: Tomislav Crnković (vokal), Juraj Stipan (bass), Relja Kekez (bubnjavi), Sanjin Gojković (gitara)

0 comments:

Objavi komentar