REGAINING THE CROWN, SHIPWRECKED, NERVNI SLOM - 02.07. u Sarajevu

02.07 u sarajevskom klubu Underground će svirati bendovi: Regaining The Crown, Shipwrecked i Nervni Slom. Organizatori su Comrade Booking. Ranije je bio najavljen Napoleon, ali su morali otkazati nastup, zatim Give Em Blood koji su otkazali nastup ali zbog neozbiljnosti.

Ulaz: 3 KM




Regaining The Crown je sarajevski hardcore / metalcore bend osnovan početkom 2013. godine. Članovi benda su: Andrej Merkadić (vokal), Šahsudin Osmanović (gitara), Ramiz Vreto (gitara), Alija Zečević (bass) i Jasmin Aganagić (bubnjevi). Kao uzore navode bendove: Hatebreed, Madball, Darkest Hour itd. Prvi put su nastupili 30. marta u AG klubu na humanitarnoj svirci za Nervesu Ejupović. 





Nervni Slom je bend koji je nastao u novembru 2012. U pocetku su bila samo tri clana Kenan Piljević, Zejd Milavica i Adi Zajković. Nakon nekoliko proba pozvali su bassistu Ramiza Vretu i imali prvu svirku ,16.4 u AG klubu . Svirali su sa AE,RTC i bugarskim bendom Odd Crewom. Nakon te svirke u bend su pozvali Emira Muratčauša. Sa malim izmjenama , gitare sviraju Adi i Ramiz. Zejd bubnjeve, Keno bass/clean vokal i Emir vokal.



0 comments:

Objavi komentar