Halloween Night: FESTIVAL OF MUTILATION i DECOMPOSING ENTITY u AG klubu


U sarajevskom AG klubu 31. oktobra svirat že bendovi Decomposing Entity i Festival Of Mutilation. Cijena ulaznice je 5 KM. Organizatori su BHHC Booking i Sarajevo Metal Fest Promotions. Na svirci će biti dostupni albumi:
Decomposing Entity - "So It Begins" - 12 KM
Festival of Mutilation - "Indiscipline" - 10 KM
Festival of Mutilation - "Gods of Infernal Desolation" - 10 KM
Festival of Mutilation - "Indiscipline + GoID" - 15 KMDecomposing Entity je zagrebački death metal, osnovan 2008. godine. Sa ozbiljnijim radom počinju u januaru 2009. godine. Snimili su jedan demo nazvan "Decomposing Entity" i promo single "Historical Monument", 2012. godnie snimili su demo, a 2015. album "So It Begins". Članovi benda su: Davorin Švaner (vokal / gitara), Jurica Jakić (bass), Marin Lelas (bubnjevi).
Festival Of Mutilation je death metal bend iz Sarajeva, osnovan u novembru 2006. Osnivači benda su Marko (bubnjevi), Saša (bas) i Jasenko (gitara). 2009. su snimili prvi album "Gods of Infernal Desolation". Od ljeta 2010. vokal i gitarist je Goran Džidić iz mostarskog Forensic Clinic-a. Re-izdanje njihovog prvog albuma uradio Old Cemetery Records iz SAD-a. Do sad su svirali u BiH, Srbiji i Mađarskoj. U oktobru iste godine objavili su EP "Personal Cosmos", a 2014. godine objavili su album "Indiscipline"
0 comments:

Objavi komentar