Promocija albuma "Path to Oblivion" benda Silent Kingdom @ AG Club, Sarajevo (03.12.2011.)

Silent Kingdom će 03.12.2011. sarajevskoj publici predstaviti svoj novi album "Path to Oblivion" na kojem će se naći 11 novih pjesama. Kako su ranije najavili na svojoj službenoj stranici silent-kingdom.co.ba, uskoro će otkriti koji su domaći i strani muzičari "gostovali" na albumu. Na ovoj svirci podršku će im pružiti sarajevski death metal sastav Ambrosia. 


facebook event (RSVP): (click here)


Start: 20:00h
Ticket: 13 KM

U cijenu je uključeno: 
  • originalni CD primjerak "Path To Oblivion" albuma, 
  • konzumacija, 
  • a zahvaljujući Walk Recordsu prvih 50 posjetilaca će dobiti na poklon i ploču "Legends of an Old Grave".


progressive folk black death metal bend osnovan 1999. godine u Sarajevu nakon raspada death metal benda Uriel. Do ovog albuma su snimili dva demo izdanja, jedan EP i još tri puna albuma. Ovo je rijetka prilika za ljubitelje muzike ovog benda da vide živi nastup ovog benda. Učestvovali su 2010. na Sarajevo Metal Festu i od tad nisu održali svirku.   

Ambrosia
death metal bend osnovan 2008. godine. u Sarajevu Do sad su imali par nastupa, a binu su već jednom dijelili sa Festival of Mutilation-om ali 2009. u Zenici, nakon toga sa Toxicdeath-om i švicarskim Cruszt-om, a 2010. svirali su sa bugarskim bendovima Enthrallment i Cocklush, a nedavno su svirali i na promociji EP-a Personal Cosmos benda Festival of Mutilation.

0 comments:

Objavi komentar