The Stupar Project + Chaos Addict @ AG Club, Sarajevo (18.02.2012.)

18.02.2012. prvi put u Sarajevu svirat će The Stupar Project, groove metal / hardcore bend iz Belog Manastira (Hrvatska). Kao support nastupa sarajevski thrash metal bend Arhe. Svirka će se održati u sarajevskom AG Clubu sa početkom u 20:30h, cijena ulaznice će biti poznata uskoro. Organizaori su Sarajevo Metal Fest Promotions i BHHC Booking.
   
Start: 20:30h
Ulaz: 8 KM (konzumacija od 3 KM uključena)
facebook event (RSVP): click here















The Stupar Project je nastao početkom 2010. kao "one man band" projekt. Osnivač, Slobodan Stupar, inspiriran muzikom bendova kao što su Hatebreed, Slayer, Pantera, Sepultura i mnogi drugi, je snimio jedan demo nazvan "Through My Eyes" s 9 pjesama u studiju "Crna Zemlja". Isto tako je snimio i dva spota za pjesme "The End Of Our Time" i za pjesmu "Fuck You!". Početkom 2011. tSP-u se pridružuju novi članovi i tada tSP postaje bend. Dok je bend uvježbavao materijal s dema, Slobodan je snimao novi materijal u "Crnoj Zemlji". Rezultat toga je EP, "Balkan Bastards" koji sadrži 3 nove pjesme. Nakon toga snimili su treći spot za pjesmu "Against All Odds".


Chaos Addict je (Megadeth cover bend) iz Slavonskog Broda (Hrvatska). Sve je počelo tako što je Vladimir Jevicki krenuo okupljati članove benda. U početku, dok su u bendu bili samo Vladimir, Ivan Matković i Endi Colić bavili su se idejom da rade svoje autorske pjesme, no dolaskom bubnjara Siniše Vasilića u bend, dolaze do zaključka kako bi bilo dobro da sviraju cover stvari dok se malo ne uvježbaju. Od nekoliko predloženih bendova odluka je pala na Megadeth. Dolaskom pjevača Marijana Vuke, 10. juna 2010. godine, postava je kompletna.



1 komentar:

  1. TSP - Against All Odds

    http://www.youtube.com/watch?v=oSGQRc1yJmY&feature=youtu.be

    OdgovoriIzbriši