AS I FALL, LIFE IN PERIL, STATEMENT OF HATE, DEPARTED @ Dom Omladine, Banja Luka (09.03.2012.)

As I Fall i Sopot predstavljaju

BANJA LUKA CORE INVASION

U petak, 09.03.2012. u banjalukčkom Domu Omladine održat će se koncert pod nazivom Banja Luka Core Invasion, pravi mali fest za ljubitelje metalcorea, deathcorea i hardcorea. Pored banjalučkih bendova: As I Fall, Departed i Statement svira i bend Life in Peril koji dolazi iz Varaždina (Hrvatska). Cijena ulaznice je više nego prihvatljiva. Organizatori su As i Fall i Sopot.

Start: 21:00 h
Ulaz: 3 KM
facebook event (RSVP): click here




As I Fall je osnovan u prvoj polovini 2009.godine kada se Dario pridružio Draženu, Miroslavu i Žarku koji su već imali bend Ixodes u kojem su svirali moderni metal, a prije Daria bendu se pridružio i Miodrag. U studiju Paradox snimaju svoj prvi EP "Memory of a Cold Day". Sviraju uglavnom u BiH ali su zabilježili i par nastupa preko granice. Pobijedili su na Gitarijadi u zaječaru (Srbija) gdje je učestvovalo još 11 bendova. 

Life in Peril je melodični hardcore sastav iz Varaždina (Hrvatska).  Sastavljen je od  članova bendova I Hope You Suffer, Dead by Mistake i Eyes of Betrayal... a oni su Denis Bilonić - Drums, Lovro Habek - Guitar, Nino Huzjak - Guitar, Andrija Danko - Bass, Goran Bistrović - Vocals.  U svojim tekstovima se prvenstveno bave socijalno političkim temama kao što su apsurdnost rata, globalizacija te mizantropija. Završili su snimanje full length albuma "Wings of Perdition".

Departed je deathcore sastav iz Banja Luke kojeg su osnovali Sandro, Emir, Arslan u novembru 2010. godine. Bendu se pridružuje Petar na bas gitari i Renato na drugoj gitari. Nakon nekog vremena Renato napusta bend i kao zamjena dolazi Srđan. Bend ima nekoliko autorskih stvari, a planiraju raditi i na novim pjesmama. Bend se priprema za nastupe uživo te snimanje svog materijala.

Statement of Hate je nastao od benda Carnage. Bend čine: Nikola Kekerović (vokal), Aljoša Bozić (gitara), Milan Šironjic (bas), Dino Alijagić (bubanj). Dok su radili pod nazivom Carnage svirali su thrash metal/hardcore a sad sviraju hardcore. Pripremaju EP koji trebao ugledati svjetlost dana na ljeto 2012. godine, a za sada na njihovoj facebook stranici možete poslušati pjesmu "Fist in their face".

1 komentar: