Jaeger Music Night 2012

Nakon velikog finala programa Jäger Music Night 2011, održanog 1. decembra 2011. godine u Clubu Cinemas u Sarajevu, Jägermeister i ove godine nastavlja program podrške bh. muzičkoj sceni.


Pozivaju svi bh. demo bendovi, koji sviraju neki od žanrova rock'n'rolla, da se prijave za učešće na Jäger Music Night 2012. i tako dobiju priliku za afirmaciju na bh. muzičkoj sceni. Prijave za učešće u Jäger Music Nightu trebaju se poslati najkasnije do 5. maja 2012. godine.Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jäger Music Night bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom trajanja programa.
Konkurs za učešće u programu Jäger Music Night 2012. otvoren je od 16. aprila do 5. maja 2012. godine, a u mogu učestvovati bendovi čiji su članovi punoljetni državljani Bosne i Hercegovine i koji do prijave na konkurs nisu objavili samostalni nosač zvuka.

Prijave, koje trebaju sadržavati kraće informacije o bendu, kopije ličnih dokumenata svih članova benda na kojima se jasno može vidjeti datum rođenja vlasnika dokumenta, te CD ili neki drugi medij sa najmanje jednom, do dana prijave neobjavljenom autorskom pjesmom, u audio ili mp3 formatu, treba poslati najkasnije do 5. maja ove godine. 

Prijave treba poslati u koverti sa čitkom napomenom 

Prijava za Program Jaeger Music Night”, na adresu:

G3 Studio d.o.o.,
Trnska cesta 9,
88220 Široki Brijeg,
BiH

ili emailom na g3-studio@tel.net.ba.

Pristigle prijave ocijenit će žiri sastavljen od predstavnika bh. muzičke industrije i zastupnika Jaegermeistera za BiH. Kao i u prošlim izdanjima programa Jaeger Music Night, učesnici će se publici predstaviti na plaćenim nastupima koji će u sklopu programa Jäger Music Night biti održani širom BiH i na kojima će se, u svojevrsnim muzičkim duelima, takmičiti sa drugim izabranim bendovima. Bit će održana tri kruga takmičenja, a u svakom će biti eliminirani bendovi koji osvoje manje glasova.

Sve informacije možete pronaći na www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina.

0 comments:

Objavi komentar