Symphony-X potvrdio nastup na Metalfest Croatia 2012








Metal genijalci Symphony X, bend kojeg mnogi ljubitelji progresivnog metala smatraju najjačom karikom tog subžanra, bit će jedno od najvećih imena Metalfesta Hrvatska 2012.


Symphony X je osnovao Michael Romeo 1994. godine kada je snimljen prvi album nazvan imenom benda, a 1995. i drugi, "The Damnation Game", koji donosi još jednu ključnu stvar za nastavak karijere. U bend umjesto Roda Tylera dolazi Russel Allen koji se uz Romea brzo promovira u glavnog kompozitora, a kasnije i u jednog od najvećih metal pjevača.


Sa "The Divine Wings Of Tragedy" (1997) Symphony X postaje sve popularniji i cjenjeniji bend, a status 'nadolazećih zvijezda' potvrđuje s "Twilight In Olympus" (1998). Epohalno djelo "V: The New Mythology Suite" (2000.) prvi je konceptualni album baziran na Atlantisu, antičkoj egipatskoj mitologiji i astrologiji, najbolji album dotadašnjeg dijela karijere, "The Odyssey" (2003.) s grandioznom naslovnom pjesmom baziranoj na bezvremenskom Homerovom epu, a "Paradise Lost" (2007.) je kruna karijere.



Djelo bazirano na noveli Johna Miltona o vječnoj borbi svijetla i tame donijelo je jedno od najboljih izdanja heavy metala u prvom desetljeću 21. stoljeća. Album je ušao na Billboardov Top 200, a bio je na čelnoj poziciji Top Heatseekers charta. Četiri su godine trebale da Symphony X izbaci još jedno remek-djelo, „Iconoclast“, koji govori o borbi strojeva i ljudi koji se za opstanak bore upravo protiv onoga što su – sami izmislili. „Iconoclast“ je debitirao na poziciji 76 Billboard 200 album charta.







PODSJEĆAMO JEFTINIJE ULAZNICE PO CIJENI OD 429 KUNA / 59 EUR + PRETPRODAJNA NAKNADA DOSTUPNE SU DO 30. TRAVNJA (APRILA).

Od 1. svibnja (maja) do 1. lipnja (juna) 469 kuna (64 €), plus pretprodajna naknada, dok će na blagajni festivala koštati 639 kuna (89 €).

Ulaznice možete nabaviti i preko:

http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html i www.ticket4you.org.
Ulaznice su dostupne i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr,www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama.

Na području Srbije ulaznice se mogu kupiti preko sustava Gigstix
(http://gigstix.com).


U BiH, karte možete nabaviti preko The Aebyss Portala i to preko Emira Saračevića putem e-maila:espawned@gmail.com



SMJEŠTAJ U ZADRU 



Specijalno za posjetitelje festivala:



S partnerima Metalfesta Hrvatska dogovoreno je da nude najpovoljniji smještaj u Zadru - u apartmanima, hotelima, hostelima, kampovima i domovima. Rezervirajte svoj ​​smještaj izravno s web stranice naših partnera u nastavku.



PARTNERI FESTIVALA




- Terra Travel Agency (apartmani, prijevozi iz zračne luke, izleti) - http://www.terratravel.hr
- Autokamp Borik (festivalski kamp) - http://www.campingborik.com
- Falkeinsteiner (hotelski smještaj) - http://www.falkensteiner.com
- Hostel ferijalnog saveza Hrvatske - http://www.hfhs.hr/en/hostels/zadar-youth-hostel-407


DOLAZAK 

Posebna ponuda za posjetitelje: 




Jeftini letovi: Ryan air odlasci iz Njemačke, Švedske, Francuske, Velike Britanije, Norveške ....


ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE WEB STRANICU METALFESTA CRO:




Kompletne informacije o ovogodišnjem Metalfestu Croatia možete pročitati na jednom od naših ranijih postova ovdje.

0 comments:

Objavi komentar