AntiFest Warm Up Show: CONTUSIO, NEMA TEORIJE, BRAINCHAIN - 12. maja u Kinu Bosna

12.05.2012 održat će se warm up show za AntiFest. Svirat će: tuzlanski death / thrash sastav Contusio, sarajevski punk bend Nema Teorije i groove metal Brainchain. Ovo će biti prvi nastup Contusia u Sarajevu.  Organizator je BHHC Booking. 


Start: 20:00 h 
Ulaz: __ (info uskoro)
facebook event (RSVP: kliknite ovde

Contusio thrash / death metal iz Tuzle. Bend postoji od 2005. pod nazivom Sacrifice, a 2007. ime mijenjaju u Contusio. 16. oktobra 2011. su promovisali svoj demo/EP Trauma of Detonation, a u pripremi su i nove pjesme. Do sad su svirali sa bendovima: Kuga, Sihirator, Extinction, Hellać, Smut, Milestone itd. Postava se mijenjala par puta, a posljednja promjena desila se početkom 2012. kada je bend napustio Omer, a kao novi bubnjar došao Sead Hadžić.

Nema Teorije je sarajevski hardcore / punk bend. Nerijetko nastupaju sa metal bendovima. Prema podacima sa interneta, još uvijek nemaju objavljen album. Postava benda: Damir (vokal), Borna (gitara), Lajo (bass), Mima (bubnjevi).


Brainchain je groove metal bend, osnovan u oktobru 2010. godine. Bilo je par promjena u sastavu, a od prvobitne postave u bendu su ostala tri člana. Bend radi na asutorskim pjesmama koje planiraju objaviti na svom prvom izdanju. Do sad su zabilježili par nastupa. Bend čine: Doma (vokal), Dario (gitara), Mara (gitara), Irma (bass), Benjamin (bubnjevi).

0 comments:

Objavi komentar