Halloween Night: TERRORHAMMER, CONTUSIO - 31.10. u sarajevskom AG klubu

31. oktobra u sarajevskom AG Clubu, u skolopu tradicionalnce "Helloween Night" svirke, svirat će Terrorhammer, speed metal bend iz Pančeva (Srbija) i tuzlanski thrash / death metal sastav Contusio. Organizatori su BHHC Booking i SMF Promotions, koji bi uskoro trebali najaviti i bendove podrške kao i informacije o cijenama ulaznica.

Start: __ h (info uskoro)
Ulaz __ KM (infoo uskoro) 
facebook event (RSVP): kliknite ovde









Contusio thrash / death metal iz Tuzle. Bend postoji od 2005. pod nazivom Sacrifice, a 2007. ime mijenjaju u Contusio. 16. oktobra 2011. su promovisali svoj demo/EP Trauma of Detonation, a u pripremi su i nove pjesme. Do sad su svirali sa bendovima: Kuga, Sihirator, Extinction, Hellać, Smut, Brainchain, Nema Teorije, Milestone itd. Postava se mijenjala par puta, a posljednja promjena desila se početkom 2012. kada je bend napustio Omer, a kao novi bubnjar došao Sead Hadžić.

Terrorhammer je speed metal sastav iz Pančeva (Srbija), osnovan 2010. godine. 2010. godine započinju snimanje prvog EP materijala "Vintage Black Mass" koje je završeno 2012. godine izdato preko Heav Forces Records. Članovi Terrorhammer-a su: WarBeast Holocausto (vokal, bass), Pentagramator The Helltyrant (gitara), Motorcharged Raven (bubnjevi).

1 komentar:

  1. Bend ima clanove iz Kragujevca i Panceva tako da nije bend iz Panceva.

    OdgovoriIzbriši