CONSECRATION, MOONTRIP, STEELTIGER - 26. januara u AG klubu

26. januara 2013. godine u sarajevskom AG klubu svirat će beogradski Consecration i sarajevski Moontrip, a uz njih bi trebao nastupiti i bend podrške, kojeg će organizarori, Coomrade Booking, uskoro najaviti kao i informaciju o cijeni ulaznice.

Start: 20:30 h 
Ulaz: 6 KM (uračunata konzumacija od 2 KM)
facebook event (RSVP): kliknite ovde 









Consecration je post rock / ambient / eksperimental bend iz Beograda, sonovan 2000. godine. Prvi album "Aux"snimili su 2006. godine, a live "2nd April 2008" album 2008. godine, a 2009. godine album ".avi" koji sa drži studijske verzije pjesama sa već pomenutog live albuma. Članovi benda sue: Danilo Nikodinovski, Ivan Aranđelović, Matija Dagović.


 

Moontrip je progressive rock bend iz Sarajeva. Možda i najbolji mladi Bosne i Hercegovine u onome sto sviraju, a to je fuzija post rocka / experimentala, sa indie primjesama i math uletima. EP planiraju završiti prije ove svirke. Postavu benda čine: Berina - Vocals, Rhythm Guitar, Adnan - Lead Guitar, Lejla - Keyboards, Backing Vocals, Zlatko - Bass Guitar, Ilian - Drums.

Steeltiger je heavy metal bend iz Sarajeva nastao sredinom 2012. Imaju 6 autorskih pjesmi,i par covera.U bendu je 5 članova.Starosna dob članova je 16 do 18 godina. Glavni uzori benda su Saxon, Judas Priest, Van Halen itd. Prvi demo album planiruaju izdati za 2 mjeseca.

0 comments:

Objavi komentar