WAKE THE DEAD, OBCISOR - 13.02. u sarajevskom Underground klubu

13. februara francuski hardocre sastav Wake The Dead u sklopu evropske turneje će posjetiti i Sarajevo, gdje će nastupiti sa sarajevskim bendovima Obcisor i Hoffmanov Ručak. Organizator je Comrade Booking.


Start: 20:30 h
Ulaz: 3 KM

facebook event (RSVP): kliknite ovde














Wake the Dead je sastav iz Marseillea (Francuska), osnovan 2010. godine. Sviraju moderni melodični hardcore. Već u 2011. godini snimili su full lenth album "The Things We Can't Forget" i održali su oko 60 svirki širom Evrope, a 2012. godine su izdali EP "Meaningless Expectations". Članovi benda su: Jeff (vokal), Gui (gitara), Nico (gitara), Yvan (bass), Fabien (bubnjevi).
  

Obcisor  je experimental death metal bend iz Sarajeva nastao u martu 2012. godine kao ideja da se sviraju stvari u kojima ce se naći zvuk death metala s raznim primjesama svega što bi im se svidjelo i tako stvoriti određen zvuk koji im odgovara. Kroz njihovu muziku također žele izraziti određene stavove prema današnjici i svemu onome što smatraju bitnim i pametnim za reći. Za sada rade na autorskim stvarima i pripremama za snimanje demo albuma od nekih 4-5 pjesama.

Hoffmanov Ručak - mladi rock 'n' roll sastav iz Sarajeva

0 comments:

Objavi komentar