Summer Metal Fest 2013 - DECOMPOSING ENTITY i AGELAST potvrdili nastup

Organizatori Summer Metal Festa 2013, BHHC Booking, najavili zagrebački Decomposing Entity i sarajevski Agelast. Ranije su najavljeni: Agonize, Inward Effect, Pero Defformero i Statement Of Hate.
Informacije o cijenama ulaznica bit će poznate uskoro. O ranije najavljenim bendovima pročitajte ovdje.



Decomposing Entity je zagrebački death metal / deathcore bend, osnovan 2008. godine. Sa ozbiljnijim radom počinju u januaru 2009. godine. Snimili su jedan demo nazvan "Decomposing Entity" i promo single "Historical Monument". Članovi benda su: Davorin Švaner (vokal / gitara), Filip Ormuž (gitara), Marin Lelas (bubnjevi).


Agelast je metal / hardcore bend, nastao početkom 2012.-e godine, a osnovali su ga Haris, Adi i Aleks. S idejom da rade autorske stvari, odmah su počeli sa ''kućnim'' probama te kreću u potragu za basistom i bubnjarem. Nakon nekog vremena bendu se priključuje Adi Begtašević na bubnjevima i bend počinje sa ozbiljnijim radom dok kao privremeno rješenje na mjestu basiste je tu Ensar Ajkunić (The Loudest Silence).Trenutno bend radi na novim autorskim pjesmama i završavanju svog EP-a koji bi u skorije vrijeme trebao biti snimljen.

0 comments:

Objavi komentar