MODERN DAY BABYLON i KRYN potvrdili nastup na Spine Twister Festivalu 2014

Modern Day Babylon, instumental / djent / groove metal / ambient bend iz Češke i Kryn, modern metal bend iz Hrvatske, potvrdili su nastup na Spine Twister Festivalu koji će se održati u oktobru. Festival će biti dvodnevni ili trodnevni. Organizatori, Comrade Booking, će uskoro objaviti tačne datume održavanja festivala i najaviti ostale učesnike.

STF 2013 je bio trodnevni festival na kojem je nastupilo 5 bendova iz BiH (Shipwrecked, Orisons In Vain, SteelTiger, Duat, Regaining The Crown), po jedan iz Meksika (Thell Barrio), Francuske (As They Burn), Austrije (Almost Failed), Srbije (Instead Of A Kill) i Makedonije (Hardfaced).


Modern Day Babylon je instumental / djent / groove metal / ambient bend iz Teplica (Češka), je nastao kao one-man projekt koji je pokrenuo Tomáš Raclavský krajem 2010. godine.  Tomášu su se ubrzo nakon pokretanja projekta pridružili Vojta Šeminský (bubnjevi) i Marek Mrvik (bass). Marek odlazi iz benda, a novi bassist je Přemysl Kunčický. Snimili su EP "Manipulation Theory" (2011)  i full length album "Travelers" (2013).



Kryn je modern metal bend iz Rijeke (Hrvatska), nastao od benda Downfall. Downfall je osnovan 2003. godine, a ime benda su promijenili u Kryn oko 2008. godine. Pod novim imenom snimili su EP "Kryn" (2010) i full length album "Scars Remind Me" (2014). Članovi benda su: Karlo Horvat (vokal), Rade Malobabić (gitara), Mario Tomašković (gitara), Marko Vladilo (bass), Igor Malobabić (bubnjevi).

0 comments:

Objavi komentar