TOXICDEATH i FESTIVAL OF MUTILATION potvrdili nastup na Moshus Metal Festu

Toxicdeath i Festival Of Mutilation su potvrdili nastup na Moshus Metal Festu, 6, decembra, u mostarskom OKC-u "Abrašević". Nove najave i informacije o cijenama ulaznica, organizatori (Moshus Promotions) će objaviti uskoro.

Linkovi:
najava festivala
fb event

Toxicdeath je death metal sastav osnovan 2000. godine u Tuzli. Do sad su snimili dva demo izdanja, jedan live album i full length "Contamination". Do sad su nastupili sa bendovima: Vader, Vital Remains, Behemoth, Sinister, Decapitated, Misery Index i mnogim drugim. Svirali su na festivalima: Sarajevo Metal Fest 2010., Metalfest (Zadar, 2012), Lukavac Metal Fest 2013, Sarajevo Metal Fest 2014. itd.  Postavu benda čine: Edin Begovć (vokal), Nedžad Bibić (gitara), Asmir Omerović (bass) i Sead Hadžić (bubnjevi).

Festival Of Mutilation je death metal bend iz Sarajeva, osnovan 2006. Osnivači su Marko (bubnjevi), Saša (bas) i Jasenko (gitara). 2009. su snimili album "Gods of Infernal Desolation". Od 2010. vokal i gitarist je Goran Džidić iz mostarskog Forensic Clinic-a. Re-izdanje prvog albuma uradio Old Cemetery Records iz SAD-a. U oktobru 2011. godine objavili su EP "Personal Cosmos", a u pripremi je drugi full length album. Snimili su i spot za pjesmu "Indiscipline".

0 comments:

Objavi komentar