GROB i GOMILA NESKLADA - 08.05. mostarskom OKC-u Abrašević

U mostarskom OKC-u "Abrašević", 8. maja svirat će bendovi Gomila Nesklada i Grob, Organizatori su Moshus Promotions. Cijena ulaznice je 6 KM.




facebook event

Linkovi:
Grob @ facebook
Gomila Nesklada @ facebook
Moshus Promotions @ facebook





Gomila Nesklada je HC/Metal bend iz Nikšića (Crna Gora). Nastali su 2006. godine od kada marljivo rade i grade svoj tvrdi stil sviranja, kojeg su početkom 2012. godine okrunili albumom “2000 godina”. Bend je svirao u regionu i na svim većim festivalima u Crnoj gori. Godine 2009.  proglašeni su za najbolji bend Jeggermeister gitarijade održane u Podgorici. Prošle godine su imali svirku u Mostaru, gdje su prisutne oduševili svojom live izvedbom te masnim i čvrstim zvukom. 
Gomila Nesklada danas nosi epitet jednog od najboljih bendova koje Crna Gora nudi. Petorka trenutno radi na stvaranju drugog albuma; 80% posla već je gotovo, a publika u Mostaru imat će priliku čuti novi zvuk Gomile - tvrđi i žešći nego ikada. 

Grob je Thrash/Black Metal četvorka iz Splita, osnovana 2011. godine. Njihovo najače oružje su live nastupi što su Mostarci na svojoj koži osjetili već dva puta do sada.  Bend iza sebe ima jedan promo iz 2011. te split izdanje sa bendovima Zarach 'Baal' Tharagh i Eris iz 2012.  Grob njeguje brzi i sirovi zvuk stare škole s povremenim upadima u teške mračne melodične dionice, a jači utjecaj na bend imali su velikani Heller i Bombarder, pa se tako pored autorskih stvari na repertoaru često nađu i njihove obrade. 

0 comments:

Objavi komentar