Bendovi, prijavite se na Urban Fest Osijek (UFO 2012)



Deveti put zaredom, Agencija Noktua kreće u pripreme za još jedan URBAN FEST OSIJEK koji će se održati od 05. do 07. jula 2012.

Ovo je prilika i za bendove iz Bosne i Hercegovine. Napominjemo, za svaki bend se glasa preko službene stranice festivala klikom na "Like/Sviđa mi se" ispod biografije, linkova određenog benda.

Prijave za demo bandove koji žele nastupiti su krenule od 21. marta 2012. i traju do 21. maja. Organizatori očekuju vaše prijave, a za sve dodatne infomacije budite slobodni se javiti na kontakt ufo.prijave@gmail.comNepravovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u obzir pri izboru bandova za nastup na UFO-u 2012.

Prijavu popunite OVDE!


Prijavljene bendove možete pronaći OVDE!


Od bh metal bendova za sad su se prijavili Aesthetic Empathy, As I Fall i Orion.

Posljednje dvije godine UFO je izrastao u festival sa značajnim međunarodnim karakterom pa su tako nastupili Behemoth, Decapitated, The Casualties, Arkona kao i brojni demo bendovi iz Francuske, Škotske, BiH, Srbije i drugih zemalja.


Sve informacije u svezi Urban festa Osijek uz Osječko 2012. možete pronaći na web stranici festivala www.ufo.com.hr, a pozivamo vas da nam se pridružite i na službenom Facebook fan pageu – facebook.com/#!/urbanfestosijek.

0 comments:

Objavi komentar