TOMORROW WE HUNT, JADED HOPE, DEER IN THE HEADLIGHTS i drugi u Domu Omladine (Banja Luka 27.04.2012.)

Benefit show za pomoć organizaciji "Ljubitelji pasa Banja Luka" održat će se 27. aprila u banjalučkom Domu Omladine. Na ovoj svirci nastupit će gosti iz Zagreba Tomorrow We Hunt i Jaded Hope i banjalučki hardcore bendovi Deer in The Headlights, Akoben Electric Soundsystem, Brutal Protest Crew. 

"Ljubitelji pasa Banja Luka" su neformalna organizacija entuzijasta čiji je rad usmjeren na zbrinjavanje napuštenih i odbačenih pasa sa područja grada Banja Luke. S obzirom da su neformalna organizacija, sve svoje aktivnosti finansiraju vlastitim novcem, a kako su troškovi jedne takve akcije veliki svaka novčana pomoć im je i više nego dobrodošla! 


Organizatori kažu:
"Ovim koncertom želimo da im pomognemo da skupe novac za registraciju i svoje aktivnosti, kako bi njihov rad dobio na značaju i kako bi stekli mogućnost da apliciraju za finansiranje iz gradskog budžeta ili neke slične organizacije koja bi im mogla pomoći."

Start: 20:30 h
Ulaz: 3 KM + donacija po izboru
facebook event (RSVP): kliknite ovde







Tomorrow We Hunt jje bend iz Zagreba, nastao 2009. godine nakon što je svoje postojanje okončao bend Failed Plan Artefact u kojemu su svirali tri člana postave TWH. Bend čine Filip (vokal), Bruno i Tomislav (gitare), Domagoj (bass) i Mislav (bubnjevi), a muziku koju sviraju najlakše je opisati kao melodični / progresivni hardcore. Prošle godine bili su na evropskoj turneji, sviali su u: Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Češkoj, Slovačkoj. 



Deer In The Headlights je hardcore sastav iz Banja Luke, osnovan 2010. godine. Svi članovi osim Milice koja je vokal u bendu, su svirali i u drugim banjalučkim bendovima. Pred Milice u bendu su Igor (gitara), Aljoša (gitara)Bojan (bass), Maksim (bubnjevi). Do sad su snimili jedan demo 2011. godine i split sa bendom Reflections of Internal Rain, tokođe 2011.



Jaded Hope je sastav iz zagreba formiran 2011. godine. Pstavu čine sadašnji i bivši članovi bendova: Black Sails, Decomposing Entity, Born Stubborn, Continents, Gardens of Hiroshima, Stepping Stone, Lack of Soul. Sviraju melodični hardcore. 


Akoben Electric - breakbeat, drum 'n' bass sastav iz Banja Luke


Brutal Protest Crew - hip hop

0 comments:

Objavi komentar