CORBANSICK, MESMERA, DISPARITY - 22. marta u Mostaru

U mostarskom OKC-u "Abrašević", 22. marta, svirat će Corbansick, Mesmera i Disparity. Rasnije je bio najavljen Regaining The Crown ali su otkazali nastup zbog zdravstenih razloga. Na ovoj svirci, Corbansick će promovisati album "Shattered Skin" koji izlazi uskoro. Organizatori su Moshus Promotions. Cijena ulaznice je 5 KM.













Corbansick je osnovan 2003. godine. U početku su svirali hardcore ali s vremenom se osjetio uticaj rapcore-a, funk metala, jazza itd. tako da se to danas jednom rječju može opisati kao "crossover", a tome se odnedavno može dodati i southern rock. 2010. su izdali EP "Another Nobody". A 2011. snimili spot za istomenu pjesmu sa tog EP-a. Rade na albumu "Shattered Skin".





Mesmera je melodic progressive death metal bend iz Trogira (Hrvatska), osnovan 2010. godine. 2011. su snimili EP "Emptiness Forseen". Snimili su spot za pjesmu "Destined To Ruin". Postavu benda čine: Petar Brkić (gitara i clean vokal), Hrvoje Crnković (bass), Ivo Jerković (gitara), Blaž Tomaš (growl vokal), Joško Civadelić (gitara), Josip Gruić (bubnjevi).


Disparity je melodic death metal bend iz Mostara i Širokog Brijega. Pred obrada Carcassa, Bloodbathja itd. na repertoaru svirat će i autorske pjesme. Postavu benda čine: Zvonimir Mandić (vokal), Ante Dujmović (gitara), Toni Grbešić (gitara), Denis Leko (bubnjevi), a kao bassist ovaj put će im se pridružiti Filip Musa (bass)

0 comments:

Objavi komentar