Emisija TNT / Rigor Mortis - Vidi se koliko je kome stalo do promocije!

Od oktobra 2011. počela je nova sezona emisije TNT / Rigor Mortis koja se emituje u ponoć, sa subote na nedjelju, emisija nije išla svake sedmice zbog obaveza urednika. Ali to nije problem...

Mediji u BiH ne daju puno šanse metal bendovima da se predstave publici, to znamo. Emisija TNT / Rigor Mortis se emituje na RTV IS /radiotelevizija Istočno Sarajevo). Ovo je druga sezona, prva je imala drukčiji koncept, Zoran je razgovarao sa ljudima iz domaćih bendova, vrtili su se spotovi stranih bendova. 
I sad kad se pojavila emisija koja omogućava bendu da nastupi pred kamerama u muzičkom studiju izgleda da za učešće u tome nije zainteresovan veliki br. bendova iako taj video i audio zapis mogu koristiti za svoju promociju.

U čemu je problem? Nacionalne predrasude?... ili bi možda neko htio da Zoran dođe na vrata sa kamerama i studijskom opremom pa da se to snima na "terenu" benda ili neko hoće da mu TNT / Rigor Mortis plati putne troškove i honorar za nastup?... Ili možda jednostavno nema volje benda za promociju ili bend misli da zaslužuje više i bez pokušaja promocije.

Ako ste zainteresovani za nastup u TNT / Rigor Mortis možete se javiti direktno Zoranu:
- na mail: evil_zo@hotmail.com ili
- na njegov facebook profil: https://www.facebook.com/profile.php?id=1407326998 



Sve nastupe i razgovore iz ove sezone i intervjue iz prošle, možete naći ovde: 
tnt-tv-is.html


  
   

0 comments:

Objavi komentar