Stimulans i Hetrem - 05.04. u mostarskom OKC Abrasevicu

05. aprila u mostarskom OKC-u "Abrašević", održat će se svirka na kojoj će nastupiti splitski heavy metal bend Stimulans i širokobriješki Hetrem. Svirka je prvo bila zakazana za 06.04. ali bendovi su se dogovorili da se to održi dan ranije.







Start: 20:30 h
Ulaz: __ info uskoro

facebook event (RSVP): kliknite ovde







Stimulans je heavy metal bend iz Splita, osnovan 2001. godine. U početku je to bio hard rock cover bend, da bi se oko 2002. preorijentisali na heavy metal. Do sada su snimili dva demo materijala (2004. i 2005.) i jedan full length 2010. godine pod nazivom "Dust". Bend čine: Mario Čuljak (vokal, gitara), Darko Grubišić (gitara), Ivan Dabro (bass), Alen Đurašinović (bubnjevi).



Hetrem je thrash metal band iz Širokog Brijega nastao 2007. godine prvo pod imenom "Orion". 2010. godine mijenjaju ime u Hetrem. Do sad su zabilježili solidan broj nastupa u gradovima BiH i Hrvatske. Najveće dostignuće benda je festival demo bendova - Nektar Demofest, u Banja Luci, na kojem je bend 2009. godine osvojio nagradu publike. Bend čine: Filip Musa (vokal, gitara), Berislav Arapović "Boro" (gitara), Eugen Marić (bass), Denis Leko (bubnjevi).






0 comments:

Objavi komentar