Humanitarni koncert za Irmu Subasic - 27.04. u klubu Palma u Tuzli

27. aprila u tuzlanskom Palma klubu održat će se humanitarni koncert za Irmu Subašić, učenicu prvog razreda Medicniske škole. Irma boluje od tumora (Klinička dijagnoza: TM GRANULOSACELLULARAE OVARII III C) i hitno su potrebna novčana sredstva za liječenje i odlazak u inostrantsvo, budući da adekvatan operativni zahvat nije moguće obaviti u Bosni i Hercegovini.

 Na ulazu će stojati kutije u koje se ostaviti novčani inos po želji. Sav prihod će ići u fond za Irmino liječenje

Pozivom na broj 090 291 007 donirate 2 KM


Sviraju:
Peta Koksna (Punk)
Inner Sanctum (Black/Death Metal)
Urban Instinkt (Hard Core)
Contusio (Old School Death Thrash Metal)




O bendovima:  


Contusio je death / thrash metal bend iz Tuzle, osnovan 2005. pod nazivom Sacrifice, a 2007. ime mijenjaju u Contusio. 16. oktobra 2011. su promovisali svoj demo/EP Trauma of Detonation, a u pripremi su i nove pjesme. Do sad su svirali sa bendovima: Kuga, Sihirator, Extinction, Hellać, Smut, Milestone itd. Postava se mijenjala par puta, a posljednja promjena desila se početkom 2012. kada je bend napustio Omer, a kao novi bubnjar došao Sead Hadžić (Toxicdeath, Hobson's Choice).

 

Bend Peta Koksna osnovan 2010 godine u Lukavcu. Članovi benda Dimmu (gitara), Tida (bubnjevi), Zerkin (bass), Adin (vokal). Sviraju Crossover punk. Trenutno su u pripremi prvi demo snimci. Bend uglavnom čine neki od starih članova lukavačkih Stain-a, Crypta, kao i sadašnji članovi benda Sihirator također iz Lukavca sa istom energijom su oformili bend Peta Koksna.


Urban Instinkt, hardcore bend nastao u Tuzli, krajem 2008 godine, a od 2000. godine radili su pod nazivom HIV. Muzičari koji su pokrenuli ovaj projekat imali su bogato iskustvo kada je u pitanju hip - hop hardcore, tako da su vrlo jednostavno formirali specifičan i lako prepoznatljiv stil koji odiše originalnošću. Sadašnju postavu benda čine: - Čardžić Mirza Charge - vokal i gitara,Darijan Avric Dare- gitara i vokal,Ligić Goran Goce - bubanj , Mirsad Nalić Nala - bass.

Inner Sanctum je tuzlanski death/black metal bend, osnovan nedavno. Prosjek godina članova benda krece so od 16 do 19, a članovi su Adnan Atić (vokal, gitara), Adnan Dostović (prateći vokal, gitara), Eldin Brković (gitara), Nermin Brković (bass) i Dženan Jahić (bubnjevi). Svi su članovi benda Hotline.

0 comments:

Objavi komentar