PETER PAN SPEEDROCK, SNAKE EATER - 19. novembra u sarajevskom AG klubu

19. novembra u Sarajevo dolazi holandski rock 'n' roll sastav Peter Pan Speedrock. Sa njima će svirati i sarajevski bend Snake Eater. Organizatori su BHHC Booking i SMF Promotions, koji će uskoro objaviti i cijenu ulaznice.

Start: 20:30 
Ulaz: 5 KM
facebook event (RSVP): kliknite ovde






Peter Pan Speedrock je rock 'n' roll sastav iz Eindhovena iz Holandije, osnovan 1997. godine. Članovi benda na početku su bili: Peter van Elderen (gitara), Bart Nederhand (bubnjevi), Bob Muileboom (bass). Nakon snimanja prvog albuma u bend dolazi novi bassist, Bart Geevers. Na bini im se prdružuje kao binski klovm i četvrti član i prateći vokal Dikke Dennis (Fat Dennis). Za 15 godina postojanja stekli su status jednog od najboljih rock 'n' roll bendova u Holandiji.


Snake Eater je osnovan 2010. godine. Čine ga ljudi sa sarajevske metal / hc / punk scene. Početna postavu su činili: Sharan - vokal (Motherpig, Topheth), , Atif - gitara, Emir - bass (HellRide, Machines of Hate), Sead (Krv, ex-Silent Kingdom), a ubrzo m se pridružio i Glisha (Ofsajd, HellRide, Deus ex Carousel). Sviraju rock 'n' roll.

0 comments:

Objavi komentar